Hobbit-Shelter 

Er det blevet tid til en familieferie fyldt med nærvær, hyggestunder og gode minder?


Hobbit størrelse


2 voksne og 2 mindre børn


1 seng - Str. B: 190 cm og L: 200 cm.


Grill - Husk at medbringe kul


Hund ikke tilladt


Rygning er ikke tilladt i hytten
Sæsonkort giver fri entre til parken hele sæsonen (Gælder kun på parkens åbningsdage)


Gåafstand til Sommerland Sjælland


Vores lækre morgenbrunch, kan tilkøbes. Se mere her


Kan kun lejes med sæsonkort og med det har I fri entre til parken hele sæsonen*.

 

Læs mere om nøgle ud- og indlevering


I er velkomne i parken fra vi åbner kl 10 på ankomstdagen og på afrejsedagen til parken lukker (Dette gælder kun på parkens åbningsdage).

* Sæsonkort, der købes som en del af hyttebookingen, udleveres tidligst på ankomstdagen. Ønsker man at bruge sæsonkortet før ankomstdagen, skal det købes i vores webshop eller i billetlugen første gang, man besøger parken.

BOOK HYTTE

Hobbit-shelter hygge

Overnat i vores Hobbit-shelter med plads til 2 voksne og 2 mindre børn.

Er det blevet tid til en familieferie fyldt med nærvær, hyggestunder og gode minder? I vores hyggelige hobbit-shelters kan I få lige præcis det!

De fleste børn elsker vores runde hobbit-shelters. Her kommer I som familie helt tæt på hinanden og oplever simple living.

Vores hobbit-shelter har en seng, der måler 190 cm i bredden og 200 cm i længden. Der er plads til oppakning under sengen. Inde i shelteret er der bænke i forrummet, hvor der også er et udtræksbord til en lille spiseplads.

Da der udelukkende forefindes madrasser skal sovepose og lagen samt øvrige ting medbringes hjemmefra. Se vores liste længere nede på siden. 

Der er ikke køkken eller toilet i vores hobbit-shelter. Toilet- og badefaciliteter er placeret i servicebygningen i nærheden.

Prisen for at leje vores hobbit-shelter er kun 500,- kr. pr. nat + et sæsonkort til alle overnattende (fra 3 år og opefter). Det er ikke muligt at overnatte i hobbit-shelters uden sæsonkort, da prisen for sæsonkortet er medregnet som en del af den samlede overnatningspris. 
Har alle overnattende allerede et sæsonkort, kan man nøjes med at betale de 500,- kr. pr. nat.

Der venter jer en hyggelig familieferie i skønne Odsherred, hvis I booker en hytte i Sommerland Sjælland. I får mere end 60 forlystelser og aktiviteter inden for gåafstand, mens resten af Odsherreds seværdigheder venter lige rundt om hjørnet.

Hvad får du med? 

  • Sæsonkort til Sommerland Sjælland (med gode fordele i og uden for parken)
  • Mulighed for en billig overnatning
  • Inkl. strøm og vandforbrug

Husk at medbringe:

Soveposer/dyner og puder + sengelinned, håndklæder, badetøj, service, viskestykker og grillkul/tændvæske – evt. Trangia-sæt.

Et alternativt valg...

Mad & Drikke i parken

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0