Hoppecykler

Giver en ekstra udfordring til cykelturen


For alle der kan cykle selv


Til cykelentusiaster og dem der gerne vil have en udfordring


Du styre selv tempoet


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Kræver praktisk fodtøj - med hælkappe

 

Husk at passe på hinanden, når i kører rundt på banen


Vær gode til at deles om cyklerne, så alle kan få lov at prøve

KØB SÆSONKORT

Hvem vinder dagens etape?

Tag udfordringen op og find ud af, hvem der kan erobre sejren på vores spændende hoppecykler! Sommerland Sjællands hoppecykel-bane giver dig en cykeltur med et ekstra pift af udfordring og sjov. Denne 123 meter lange bane er ikke kun en test af din cykling, men også en sjov måde at konkurrere og have det sjovt med familie og venner. For at tilføje en ekstra dimension af sjov er det interessant at bemærke, at efter 3.228 runder på banen har du dækket en distance svarende til 2. etape i Tour de France 2022 (fra Roskilde til Nyborg over Odsherred, der strækker sig over imponerende 202 km).

Forestil dig at suse afsted på hoppecyklerne, hoppe og cykle gennem banen, mens du udfordrer dig selv og andre til at nå målstregen først. Det bliver mere end blot en almindelig cykeltur; det er et eventyr fyldt med latter, venskabelig konkurrence og fællesskab.

Hvis du er mere til hastighed end til distance, kan du udfordre din familie til en intens duel og endelig afgøre, hvem der er den ultimative hoppecykel-mester. Det er en lejlighed til at skabe sjove minder, grine sammen og måske opdage nye sider af dine egne og dine familiemedlemmers cykelfærdigheder.

Så kom og deltag i hoppecykel-eventyret i Sommerland Sjælland, hvor cykling bliver til sjov konkurrence, og hvor vinderen af dagen afgøres på de svingende hoppecykler. Lad os se, hvem der tager hjem med æren som hoppecykel-mester!

Se øvrige sikkerhedsregler i Sommerland Sjælland.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0