Jolly Jumber

Silver City


Højde min. 120 cm. Max personvægt 90 kg.


De som elsker sus i maven


Starter i 8 meters højde også går det nedad


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Ikke nogle særlige krav

 

Pas på løse genstande og mobiltelefon også hovedebeklædning


Ikke egnet for gravide og gæster med hjerte- & rygproblemer

KØB SÆSONKORT

Sus igennem hele kroppen

Oplev spændingen og adrenalinet på kroppen i fuldt flor med Jolly Jumber – en forlystelse, der blev en stor nyhed i 2019 og har siden skabt begejstring hos vores besøgende i Sommerland Sjælland. Er du klar til at tage springet og hoppe ud i vandet på en helt unik måde? 

Jolly Jumber er mere end blot en forlystelse; det er et eventyr, der starter med at blive hevet op ad en imponerende 8 meter høj rampe, mens du sidder trygt i en båd. Suspensen bygger op, og du kan mærke forventningen stige, indtil det øjeblik, hvor båden bliver "sluppet" og kaster sig ud over kanosøen med frydefuld fart.

Det er her, oplevelsen for alvor tager fart, og du får lov til at opleve et sus igennem hele kroppen, når båden rammer vandet. Det er en følelse af frihed, spænding og leg i ét, og det er vigtigt at holde på hat og briller, fordi du vil opleve et adrenalinsus, der vil skabe uforglemmelige minder.

Jolly Jumber er designet til at give dig den ultimative vandoplevelse, og det er en forlystelse, der appellerer til både mod og eventyrlyst. Uanset om du er med familien, vennerne eller på en soloekspedition, er Jolly Jumber en oplevelse, der bringer smil frem og skaber bånd gennem fælles spænding.

Tag med os på et eventyr, hvor man kan mærke sus i kroppen og vind i håret. Jolly Jumber venter på dig i Sommerland Sjælland, klar til at bringe spænding og leg til nye højder. Så lad os sammen skabe minder og oplevelser, der vil vare ved længe efter, at båden er landet i kanosøen.

Se øvrige sikkerhedsregler i Sommerland Sjælland.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0