Mini Odsherred

Øvrige aktiviteter


For alle børn og voksne


Til de historie interesseret


Stille og roligt


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Ikke nogle særlige krav

 

Pas på de små byggerier


På Sommerland Sjællands åbningsdage kan du hver mandag og torsdag fra kl. 10-15.00 kigge ind i værkstedet, og se hvordan de historiske bygninger bliver til i miniformat

KØB SÆSONKORT

Besøg mini Odsherred

Besøg Odsherreds historiske bygninger bygget i miniformatet 1:10.

Et lille hold af ivrige mini-murere bygger løbende på gamle bygninger fra Odsherred, Sommerland Sjællands hjemstavn, og det sker i miniformat, så børn som voksne kan udforske bygningerne på tæt hold. 

Bygningerne tæller bl.a. herregården Klintsøgård, Vig Præstegård, Hønsinge Mølle og Lumsaas Mejeri og en lang række andre klassiske bygninger, som er tro kopier af de originale bygninger.

Foreningen Mini-Odsherreds medlemmer fremstiller selv næsten alle de materialer, som de bruger til at bygge med. Mange specielle hjælpemidler fremstiller medlemmerne også selv på eget værksted.

Se Mini-Murernes arbejdende værksted
På Sommerland Sjællands åbningsdage kan du hver mandag og torsdag fra kl. 10-15.00 kigge ind i værkstedet, og se hvordan de historiske bygninger bliver til i miniformat. 

Læs mere om Mini-Odsherred og se billeder af husene.

Se øvrige sikkerhedsregler i Sommerland Sjælland.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0