Rally88

Fart & Tempo


Højde min. 90 cm.


Til dem der elsker rutsjebaner.


En fart de fleste store og små legebørn kan lide


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Kræver praktisk fodtøj - med hælkappe

 

Ingen løse genstande og husk at tømme dine lommer


Ikke egnet for gravide og gæster med hjerte- & rygproblemer

KØB SÆSONKORT

8 taller giver sus i maven

Træd ind i spændingens verden med vores seje rutsjebane, Rally 88! Det en forlystelse, som navnet antyder tager gæsterne med på en susende rejse i form af et dobbelt 8-tal. Det er ikke blot en almindelig rutsjebane; det er en oplevelse, hvor du ikke kun kører rundt på banen, men også drejer rundt om dig selv, hvilket giver dig en dobbelt dosis af spænding og snurren i maven.

Rally 88 er beregnet til eventyrlystne sjæle med en højde på 90 cm og derover, hvilket gør det til en fantastisk forlystelse for hele familien. Fra de mindre familiemedlemmer til de voksne vil alle blive draget ind i en verden af sus og snurren, når vognene suser afsted på denne snurrende rutsjebane.

Så gør dig klar til at tage del i dette unikke eventyr, hvor sus og snurren går hånd i hånd, og hele familien kan dele øjeblikke af ren glæde og spænding. Velkommen til Rally 88 - en rutsjebaneoplevelse, der vil sætte gang i både latter og hjerteslag!

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og du kan finde yderligere information om sikkerhedsregler på siden om sikkerhedsregler. Vi ønsker, at din oplevelse i Rally 88 ikke kun er spændende, men også sikker og uforglemmelig.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0