Svævebaner

Mini Legeland


Højde min. 130 cm. Børn derunder kræver en voksen ledsager


For alle dem som elsker højder


Et tempo for de fleste


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Krav om fast fodtøj eller bare fødder

 

Ingen løse genstande, og husk at tømme dine lommer

 

Ikke egnet for gravide og gæster med hjerte- & rygproblemer

KØB SÆSONKORT

Svæv ind over søen

Tag på en majestætisk svævetur over Sommerland Sjællands fortryllende landskab med vores spektakulære svævebaner. Svævebanerne giver mulighed for at sidde i en fortryllende stol, der svæver op i luften og fører en på en eventyrlig rejse ud over søen i minilegeland, hvorfra du kan nyde en panoramisk udsigt over store dele af parken.

Med ikke mindre end 4 svævebaner at vælge imellem, er der rig mulighed for at opleve parken fra en ny og betagende vinkel. Svævebanerne er designet til at du selv kan tage styringen, hvilket tilføjer en ekstra dimension af interaktivitet og kontrol til oplevelsen. Du får selv lov til at betjene forlystelsen og bestemme hvornår du skal sendes afsted.

Den unikke svævebanetur tager gæsterne med på en afslappende og samtidig spændende rejse over søen. Læn dig tilbage, og nyd højderne i fugleperspektiv.

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og du kan finde yderligere information om sikkerhedsregler på siden om sikkerhedsregler. Vi ønsker, at din oplevelse i Svævebanerne ikke kun er spændende, men også sikker og uforglemmelig.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0