Vildkatten

Fart & Tempo


Højde min. 140 cm


Til de fartglade


Stærk nok til at du bliver rundtosset


Åbner kl. 12.00


Se parkkort


Alt vejr


Krav om fast fodtøj eller bare fødder

 

Ingen løse genstande, og husk at tømme dine lommer


Ikke egnet for gravide og gæster med hjerte- & rygproblemer

KØB SÆSONKORT

Er du til fart og loop?

Vores looprutsjebane er et hit hos de store legebørn. Her mærker du vinden i håret og et sus i maven, når Vildkatten sætter fuld fart fremad og gennem loopet.

Sæt dig ind i Vildkatten og vær med til at klatre mod himlen, hvor forventningens sus vokser, og adrenalinet begynder at pumpe rundt i blodet. Ved toppen venter en panoramaudsigt over parken, og mærk hvordan spændingen bygge sig op. Når Vildkatten tager fart, bliver verden et virvar af farver og vind i håret.
Mærk forventningen og suset i maven når man bliver svunget rundt i loopet og ind i en verden af omvendte g-krafter. Det er som at danse med tyngdekraften. Følelsen af vægtløshed og adrenalinstød får hjertet til at slå hurtigere, og rytterne kan mærke suset af spænding fra top til tå.

Svingene er hurtige, og mærk kroppen blive slynges fra side til side i de hurtige bevægelser. Det er en leg med hastighed og tyngdekraft.

Kom og oplev rutsjebanen accelererer ned ad bakker og gennem loopet, hvor lyden af latter er kombineret med skrig i en symfoni af sjov. Det er en kollektiv oplevelse,

Så næste gang du står ved foden af Vildkatten og ser op mod dens krummede stålstruktur, kan du forvente mere end bare en tur. Forvent en rejse gennem følelser, et adrenalinsus, og vigtigst af alt, forventningen om et smil, der varer længe efter, at rutsjebanen er stoppet.

Er du vild med at hænge med håret nedad? Så er Vildkatten sikkert noget for dig.
Husk at tømme lommerne og lægge løse genstande fra dig, inden du prøver en tur, så de ikke falder ud på turen rundt.

Se øvrige sikkerhedsregler i Sommerland Sjælland.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0