Wild West Heste

Silver City


Op til 120 cm ifølge med en voksen. Prøv alene fra 120 cm


For alle cowboys og indianer


En stille og rolig tur


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr (OBS! Det kan være nødvendigt at pause aktiviteten, hvis skinnerne er våde) 


Ikke nogle særlige krav

 

Du undgår hestesko, der falder af, eller hestehår på tøjet


Denne forlystelse er populær og derfor er det vigtig at hoppe af hesten når turen er slut. Du er velkommen til at stille dig om bag køen igen.

KØB SÆSONKORT

Jeg har min hest...

Et sikkert børnehit i fuld westernstemning er Sommerland Sjællands mekaniske Wild West Heste. Så træd ind i en verden af eventyr, hvor børnene bliver de frygtløse cowboys eller indianere i en børnevenlig ridetur på de vilde mekaniske heste.
Tag børnene med til Silver City og oplev det vildeste vestlige tema, hvor man kan høre lyden af elektroniske hestehove. Turen er en børnevenlige ridetur, skræddersyet til både små cowboys og indianere. Oplev den autentiske westernstemning, når børnene begiver sig ud på en mekanisk rejse med Wild West Heste – en sikker vinder, der garanterer en uforglemmelig oplevelse.

Barnet sætter sig op
• Trækker i start-snoren
• Turen er i gang på hesteryg

Hver lille rytter vælger sin egen elektroniske hest, som står trofast på rad og række, klar til at tage børnene med på en magisk rejse gennem det vilde vesten. Når børnene stiger op på deres elektroniske heste, indtager de deres positioner, klar til at erobre cowboy byen.

For de voksne, der ønsker at dele denne magiske oplevelse med de mindste, er der også mulighed for at prøve turen sammen med børnene. Tag plads ved bag ved dem og del glæden ved at opleve den vilde vesten-stemning på denne børnevenlige attraktion.

Se øvrige sikkerhedsregler i Sommerland Sjælland.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0