Mad og drikke

 

Mætte maver morer sig mest

En dag fuld af fælles oplevelser kræver brændstof at styrke sig på. I Sommerland Sjælland kan I spise i vores restauranter, caféer og kiosker, eller I kan tage madkurv og grillbøffer med hjemmefra, som det passer jer bedst.

Her kan du se alle vores kontrolrapporter og smileys fra Fødevarestyrelsen.

Slap af og nyd...

Er I en gruppe, som gerne vil have jeres egen grill - så kan I bestille en grill på forhånd. Vi klargør grillen med kul og tænder op, og I vender bøfferne.
Det koster DKK 200,- som betales i Informationen, hvor I også melder jeres ankomst, så I selv kan finde det perfekte sted at sidde på grillområdet eller overfor Informationen.

OBS - Grillen SKAL bestilles på forhånd ved at ringe på +45 5931 2100 eller ved at sende en gruppeforespørgsel til info@sommerlandsj.dk.


Grillmenu til selskaber

Er I et selskab på mere end 25 personer, anbefaler vi jer at smage vores egen grillmenu bestående af møre grillbøffer vendt i kokkens hemmelige lage og dertil sommerlige salater.

Vi varmer op i grillen - I spiser og hygger jer - vi kommer og rydder op igen. Det er muligt at bestille en grill til kl. 12, kl. 13 eller kl. 14 (samt til kl. 16 på de dage, hvor vi har åbent til kl. 19.00). 

Ring på +45 5931 2100 eller send en gruppeforespørgsel til info@sommerlandsj.dk senest 7 dage før arrangementet, da grillmenuen skal bestilles på forhånd.

Læs mere om vores grillmenu og gruppepriser.

Image