Mad og drikke

 

Til de sultne legebørn...

En dag fuld af fælles oplevelser kræver brændstof at styrke sig på.
I Sommerland Sjælland kan I nyde det store, lækre udvalg fra vores restauranter, caféer og kiosker – uanset om I alle har den samme favorit, eller om der stemning for lidt af hvert. Ved det store spiseområde i westernbyen, Silver City, kan I slå jer ned og nyde lidt til den søde tand eller få styr på den store sult. Vores spisesteder og flere af kioskerne ligger lige i nærheden og giver jer mulighed for at spise sammen og stadig vælge lige præcis det, I hver især har allermest lyst til.
Vælg jeres favoritter på menukortet og slå jer ned på den store terrasse eller find jeres yndlingsoase i parken. Vi pakker din mad, så den nemt kan tages med rundt i parken eller med hjem til aftensmaden.

Glæd jer til at nyde lækkerier fra...

Her kan du se alle vores kontrolrapporter og smileys fra Fødevarestyrelsen.

Se vores digitale MENUKORT for hele parken. 

 

Grillmenu til selskaber

Er I et selskab på mere end 25 personer, anbefaler vi jer at smage vores egen grillmenu bestående af møre grillbøffer vendt i kokkens hemmelige lage og dertil sommerlige salater.

Vi varmer op i grillen - I spiser og hygger jer - vi kommer og rydder op igen. Det er muligt at bestille en grill til kl. 12, kl. 13 eller kl. 14 (samt til kl. 16 på de dage, hvor vi har åbent til kl. 19.00).

Ring på +45 5931 2100 eller send en gruppeforespørgsel til info@sommerlandsj.dk senest 7 dage før arrangementet, da grillmenuen skal bestilles på forhånd.

Læs mere om vores grillmenu og gruppepriser.

 

Book en grill

Er I en gruppe, som gerne vil grille den medbragte mad på jeres egen grill - så kan I bestille en grill på forhånd. Vi klargør grillen med kul og tænder op, og I vender bøfferne. Det koster DKK 200,- som betales i Informationen, hvor I også melder jeres ankomst. Grillen kan bestilles til kl. 12, kl. 13 eller kl. 14 (samt til kl. 16 på de dage, hvor vi har åbent til kl. 19.00).

OBS - Grillen SKAL bestilles på forhånd ved at sende en mail til info@sommerlandsj.dk

Image