Information/Billet/Station

 

Sommerværterne i billetlugerne og på stationen er de første gæsterne møder, når de besøger Sommerland Sjælland. Derfor er det vigtigt, at du er imødekommende, hjælpsom og serviceminded.
I Informationen servicerer du både gæster og kollegaer fra morgen til aften, derfor er det vigtigt, at du er serviceminded og kan holde hovedet koldt, når det brænder allermest på.

Sommerværterne i Informationen, billetlugerne og stationen indgår i et team med rotation, så de opnår større viden og indsigt i de forskellige arbejdsopgaver.

Du skal kunne tage et ansvar og hele tiden have en finger på pulsen med, hvad der sker rundt om i parken.

Informationen fungerer som servicecenter, plasterstue, koordinering af personale i parken samt diverse kontoropgaver. Desuden er vi de blæksprutter, der springer til på en travl sommerdag, hvis vi for eksempel er ramt af sygdom på aktiviteter eller i kiosker.
Arbejdet i både Informationen billetlugerne og stationen kræver, at du sætter dig ind i Sommerland Sjællands historie, parkens opbygning, rabataftaler og meget andet, da gæsterne ofte henvender sig til dig med spørgsmål om ovenstående og meget andet.

Image