Store Hyggehytter

Image

De store Hyggehytter er tiltænkt hele familien, både den store og den lille. Med sine ca. 50 m2 rummer hytterne et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt en hems med madrasser. Der er et mindre badeværelse og køkken-alrum med spisebord og sofagruppe. I køkkenet er de mest almindelige køkkenfaciliteter såsom køleskab, fryser, opvaskemaskine og kaffemaskine installeret. Der er naturligvis service i køkkenskabene. De store hyggehytter har også overdækket terrasse med grill, så familien også kan hygge udendørs og nyde den dejlige udsigt til parken. Hytteopholdet er inkl. adgang til Sommerland Sjælland alle åbningsdage i opholdet. Der er gratis wifi i hele hytteomådet.


Familie Hyggehytter

Image

Familiehytten er ca. 32 kvm. og har plads til max 6 personer. Hytten indeholder et køkken/alrum med tekøkken, hvor der er en lille ovn, to kogeplader og et køleskab. Der er et soverum med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt en hems med to sovepladser. Hytten har toilet, bad og en hyggelig terrasse med havemøbler og grill. Hytteopholdet er inkl. adgang til Sommerland Sjælland alle åbningsdage i opholdet. Der er gratis wifi i hele hytteomådet. Du kan se hytten her


Hobbit-shelter

Image

I Sommerland Sjællands hobbit-shelter kan familien komme helt tæt på hinanden og opleve ægte simple living. Shelteret har plads til 2 voksne og 2 mindre børn. Sengen er 190 cm i bredden og 200 cm i længden, ligesom der er plads til oppakning under sengen. Der er bænke i forrummet, hvor der også er et udtræksbord til en lille spiseplads. I kan overnatte i et hobbit-shelter for kun 500 kr. pr. nat. (kræver alle personer der overnatter har eller køber sæsonkort på ankomstdagen).

Husk sovepose/sengelinned, service og evt. trankia Der er gratis wifi i hele hytteomådet.

 

Book en lækker start på dagen med vores morgenbrunch

Fra kl. 9 til 11 serverer vi en dejlig morgenbrunch i vores Siesta Pizza, så alle store og små legebørn kan få energi til dagen.

Vores morgenbrunch indeholder blandt andet lunt morgenbrød, æg & bacon, frisk frugt. forskelligt pålæg og vores hjemmelavede pandekager mm.  

Med i prisen er juice, kaffe og te

 

Pris:

49,- kr. for børn (3-12 år)

99,- for voksne (fra 13 år)

 

Hytten er ledig fra kl. 14 på ankomstdagen, og nøglen skal afleveres senest kl. 11 på afrejsedagen. Læs mere her.

Er du i stedet til overnatning i telt, Campingvogn eller autocamper, så kan du læse mere her.

Hytte uden for sæson

Hvis du ønsker at booke en af vores hytter uden for sæson, kan det gøres gennem Feriepartner.dk

Book dit hytteophold udenfor sæson her Feriepartner.dk