Store Hyggehytter

Image
De store Hyggehytter er tiltænkt hele familien, både den store og den lille. Med sine ca. 50 m2 rummer hytterne et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt en hems med madrasser. Der er et mindre badeværelse og køkken-alrum med spisebord og sofagruppe. I køkkenet er de mest almindelige køkkenfaciliteter såsom køleskab, fryser, opvaskemaskine og kaffemaskine installeret. Der er naturligvis service i køkkenskabene. De store hyggehytter har også overdækket terrasse med grill, så familien også kan hygge udendørs og nyde den dejlige udsigt til parken.


Familie Hyggehytter

Image
Familiehytten er ca. 32 kvm. og har plads til max 6 personer. Hytten indeholder et køkken/alrum med tekøkken, hvor der er en lille ovn, to kogeplader og et køleskab. Der er et soverum med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt en hems med to sovepladser. Hytten har toilet, bad og en hyggelig terrasse med havemøbler og grill. Priser fra 360 kr. pr. person for en overnatning og to dages adgang til Sommerland Sjælland.


Hobbit-shelter

Image
I Sommerland Sjællands hobbit-shelter kan familien komme helt tæt på hinanden og opleve ægte simple living. Shelteret har plads til 2 voksne og 2 mindre børn. Sengen er 190 cm i bredden og 200 cm i længden, ligesom der er plads til oppakning under sengen. Der er bænke i forrummet, hvor der også er et udtræksbord til en lille spiseplads. I kan overnatte i et hobbit-shelter for kun 500 kr. pr. nat. (kræver alle personer der overnatter har eller køber sæsonkort på ankomstdagen).